Over beleggers boulevard

Als belegger is het lastig om goed overzicht te houden op alles wat er speelt in de beleggingswereld. Beleggers Belangen en VanEck willen gezamenlijk beleggers op interactieve wijze informeren en helpen om hoofdzaken en bijzaken op financiële markten van elkaar te scheiden. Het programma richt zich op ervaren beleggers, maar vooral ook op beginnende beleggers en op iedereen die zijn of haar beleggingen aan een andere partij toevertrouwt.

VanEck biedt onderscheidende ETFs tegen relatief lage kosten. Als familiebedrijf zet het de belangen van zijn klanten tijdens de gehele cyclus van de markt op de eerste plaats. Sinds oprichting in 1955 is VanEck gedreven door het aanbieden van innovatie beleggingsstrategieën die het rendement en risico van beleggingsportefeuilles kunnen optimaliseren. Zo was het een van de eerste vermogensbeheerders die beleggers toegang gaf tot wereldwijde aandelenmarkten, goud, opkomende markten via fondsen en ETFs. VanEck beheert momenteel ca. 65 miljard USD* wereldwijd en heeft kantoren in New York, Amsterdam, Frankfurt, Madrid, Pfäffikon (Zwitserland), Sydney en Shanghai. Nadere informatie over VanEck en zijn ETFs vindt u op www.vanecketfs.nl  

*Per: 1 september 2020

Beleggers Belangen is al meer dan 60 jaar het grootste onafhankelijke merk voor de actieve particuliere belegger. Onze ervaren experts zitten bovenop het beleggingsnieuws en helpen u in te spelen op de actualiteit en het bepalen van de beste koers voor de eigen beleggingsportefeuille. Met concrete adviezen en tips, succesvolle voorbeeldportefeuilles, gratis opleidingen, achtergrondinformatie en updates over bedrijfscijfers en marktontwikkelingen, eigen onderzoeken, een persoonlijk dashboard en meer. Lees hier verder over Beleggers Belangen.